Balustrade inox sticla

Balustrade sticla sunt de fapt balustrade realizate pe structura din inox cu sticla securizata sau geam duplex. Toate elementele, luate impreuna compun balustrade inox sticla. Acestea sunt cerute in general pentru spatii comerciale sau de birouri, in care efectul vizual joaca un rol important in amenajarea spatiului interior.

Totusi balustrada inox cu sticla se regaseste si in spatii interioare pentru case de locuit a caror proprietari sunt adepti ai stilului modernist/de avangarda sau doresc mai multa protectie pentru copii. Astfel, balustrada sticla scari sau balustrade sticla balcoane sunt esentiale in designul interior al unor astfel de locatii.

Pentru efecte deosebite realizam diferite modele balustrade inox sticla utilizand cleme inox ambutisate ce prind geamurile fara a le gauri. Mai multe modele balustrade sticla puteti alege privind galeria noastra de imagini. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie de pret balustrade inox sticla.

Beneficiari de referinta

Mai jos regasiti cativa dintre beneficiarii pentru care am executat balustrade inox, balustrade inox-lemn, scari inox, balustrade inox sticla.