Balustrade, porti si garduri metalice traforate

Traforul este un ornament architectural perforat pe care noi il utilizam pentru a realiza modele deosebite de balustrade traforate, porti traforate si garduri metalice traforate. Acestea sunt executate din tabla de fier / otel realizata cu utilaje tip CNC si laser si vopsite electrostatic ce-i onfera rezistenta indelungata la uzura si abraziune. In plus, structurile metalice traforate se afla in topul designerilor si arhitectilor de astazi.

Balustrade metalice traforate

Cu un design in tendinte, executam balustrada fier traforate care ating si cele mai exigente gusturi.
Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii si pret balustrade traforate.

Porti si garduri traforate

Arhitectii si inginerii nostri proiecteaza porti si garduri traforate din tabla de fier. Alegeti modele de porti si garduri traforate pentru a conferi unicitate spatiului dvs. prin diferite desene si geometrii arhitecturale realizate prin metoda trafor din tabla de fier. Dispunem de o paleta foarte larga de culori si nuante, pentru a se potrivi exact cu gusturile dvs. si celelalte elemente decorative.

Astfel, realizam model gard traforat ce se adapteaza foarte bine pe diferite structuri de stalpi metalici sau beton si chiar pe suprafete denivelate.
Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii si pret porti si garduri traforate.

Balustrade Fier Forjat, Scari Fier Forjat, Porti Fier Forjat, Garduri Fier Forjat, Copertine Fier. Confectiile Fier Forjat pot fi vopsite manual la pensula, pistol , camp electrostatic. Producem si Montam Confectii Fier Forjat cu montaj inclus in Ilfov Bcuresti.

Beneficiari de referinta

Mai jos regasiti cativa dintre beneficiarii pentru care am executat balustrade inox, balustrade inox-lemn, scari inox, balustrade inox sticla.