Scari inox, scari metalice, scari fier

Pentru spatii multietajate este intotdeauna nevoie de scari ce trebuie sa indeplinesca pe langa utilitate si functia de design. Noi oferim clientilor nostri scari metalice moderne dupa cum urmeaza: scari inox simple, scari inox si lemn, scari inox si sticla, scari fier. Puteti vedea diverse modele de scari metalice pe site-ul nostru urmand ca apoi sa discutati cu specialistii nostri in vederea adaptarii acestora si montajul efectiv la locatia dvs. Odata aleasa varianta optima vom stabili un pret scara metalica: model scara inox sau pret si model scara fier in functie de complexitatea lucrarii, cantitate, locatie si montaj.

Scara metalica se poate realiza atat cu structura inox sau fier avand trepte din tabla, fier, inox, aluminiu striat, lemn sau sticla. Fie ca sunt scari inox cu vang central sau dublu, scari fier spiralate sau elicoidale, scari metalice cu podest de odihna sau scari inox cu trepte evazate, toate vor indeplini exigentele dvs. in materie de rezistenta in timp si vor da unicitate spatiului dvs.

Scari Inox, Scara Inox Lemn. Modele Scari Inox, cu vang central sau dublu, Scari Inox Sticla, cu forme spirala sau elicoidale, Scari Inox-Fier cu podest odihna, Scari Inox cu trepte evazate. Scarile Inox se pot realiza din: structura inox sau fier, trepte din: tabla inox-fier-aluminiu striat, lemn, sticla,etc. Preturi Scari Inox Fier se fixeaza in functie de: complexitatea lucrarii-cantitate-locatie montaj.

Beneficiari de referinta

Mai jos regasiti cativa dintre beneficiarii pentru care am executat balustrade inox, balustrade inox-lemn, scari inox, balustrade inox sticla.