Balustrade inox

Balustrade inox simple reprezinta cel mai utilizat model balustrada inox. In concordanta cu cerintele referitoare la design interior sau amenajari exterioare dar si cu standardele privind securitatea utilizatorilor, balustrada inox cu traverse intermediare este in acest moment cea mai folosita.

Fie ca este vorba de balustrade de inox cu 3 bare orizontale sau mai multe, acestea dau o nota de eleganta spatiului in care sunt montate, punand in valoare celelalte elemente ca mobilierul sau tablourile. O varianta mai deosebita o reprezinta balustrada din inox cu cabluri. De asemenea, un model balustrade din inox cu teava rectangulara reprezinta o noua tendinta de design in clasa de balustrade.

Balustrade inox luciose sau balustrade inox satin sunt optiuni de material ce pot fi utilizate in concordanta cu cerintele de amenajari interioare sau exterioare.

Fie ca doriti balustrade inox scari sau o balustrada din inox balcon noi va stam alaturi cu diferite modele balustrade inox sau combinate cu geam duplex. Ne deplasam GRATUIT la locatia imobilului dvs. si stabilim preturi balustrade inox in concordanta cu modelul ales, materialele si accesoriile folosite, orasul/zona de executie si cantitatea necesara. Nu ezitati sa ne contactati pentru o cotatie de pret balustrade inox. Maini curente inox sunt produse ce se monteaza pe perete pentru a ajuta la sprijinul persoanelor ce utilizeaza o scara.

Beneficiari de referinta

Mai jos regasiti cativa dintre beneficiarii pentru care am executat balustrade inox, balustrade inox-lemn, scari inox, balustrade inox sticla.